Balla János szobrász művész főoldala. Balla János szoborjaival kapcsolatos történetek. Balla János kerámia-, kő- és faszobrai. Balla János festményei. Balla János elérhetőségei.

Ezen oldalakon és a galériákban a fényképek több esetben csak részletét tartalmazzák a szobornak, és jellemzően nem műtermi körülmények között készültek.

Magátulajdonban levő szobrok

Az itt felsorolt szobrokat nem lehet megvásárolni, nem eladók. Ezen szobrok egy részét a művész saját kedvtelésére hozta létre, más részét családtagjainak, és vannak olyanok, amelyek már értékesítésre kerültek. Tehát ezen szobrokat úgy kell tekinteni, mint egy olyan kiállítást, amelyen a bemutatott anyagokat meg lehet tekinteni, de megérinteni vagy megvásárolni nem.

Ízelítő a magántulajdonban levő szobrokból:

Csend. Balla János szobrászművész alkotása. Didergő király. Balla János szobrászművész alkotása. Természetesen. Balla János szobrászművész alkotása. Kocsiút. Ezt a szobrot a 'Kocsiút az éjszakában' című Ady Endre vers ihlette. Balla János szobrászművész alkotása.
Kisherceg. Antoine de Saint-Exupéry, 'A kisherceg' című meséje nyomán. Balla János szobrászművész alkotása. Arkangyal. Balla János szobrászművész alkotása. Mary Poppins. Az először 1964-ben bemutatott 'Mary Poppins' című film alapja a Pamela Lindon Travers 'A csudálatos Mary' című regénye. Balla János szobrászművész alkotása.

A teljes galéria itt tekinthető meg.

Megvásárolható szobrok

Lent és a galériákban felsorolt szobrok mindegyike megvásárolható, mégis: eredetileg ezeket is a saját, vagy közvetlen környezete kedvtelésére hozta létre, nem kereskedelmi szándékkal.
Vásárlás szándékával keressék a művészt közvetlenül levélben a Kapcsolat menüben megadott elérhetőségen keresztül.

Ízelítő a megvásárolható szobrokból:

Szent Ferenc. Balla János szobrászművész alkotása. Švejk. Josef Švejk, a cseh Jaroslav Hašek író szimbólummá vált regényalakja. Balla János szobrászművész alkotása. Cica. Balla János szobrászművész alkotása. Szeretet. Balla János szobrászművész alkotása.
Pilinszky János, (Budapest, 1921. november 27. – Budapest, 1981. május 27.) a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. Balla János szobrászművész alkotása. Üdvözlégy. Balla János szobrászművész alkotása. Sellő. Balla János szobrászművész alkotása.

A Betlehem sorozat galériája itt tekinthető meg.

A Honfoglalás sorozat galériája itt tekinthető meg.

További szobrok galériája itt tekinthető meg.
Balla János saját weboldala itt érhető el
Copyright © by Ibituba.hu for Balla János.