Balla János szobrász művész főoldala. Balla János szoborjaival kapcsolatos történetek. Balla János kerámia-, kő- és faszobrai. Balla János festményei. Balla János elérhetőségei.

A fényképek nem műtermi körülmények között és jellemzően oldalnézetből készültek, valamint több esetben csak részletét tartalmazzák az eredeti festménynek.

Magátulajdonban levő festmények

Az itt felsorolt képeket nem lehet megvásárolni, nem eladók. Ezen képek egy részét a művész a saját kedvtelésére hozta létre, más részét családtagjainak, és vannak olyanok, amelyek már értékesítésre kerültek. Tehát ezen képeket úgy kell tekinteni, mint egy olyan kiállítást, amelyen a bemutatott tárgyakat meg lehet tekinteni, de megérinteni vagy megvásárolni nem.

Ízelítő a magántulajdonban levő festményekből:

Aratás után. Balla János festőművész alkotása. Napraforgó. Balla János festőművész alkotása. Padlásajtó. Ez nem a kép címe, hanem ide festette a művész. Balla János festőművész alkotása.

A teljes galéria itt tekinthető meg.

Megvásárolható festmények

Az itt felsorolt képek mindegyike megvásárolható, mégis: eredetileg ezeket is a saját, vagy közvetlen környezete kedvtelésére hozta létre, nem kereskedelmi szándékkal. Vásárlás szándékával keressék a művészt közvetlenül levélben a Kapcsolat menüben megadott elérhetőségen keresztül.

Chaplin. Sir Charles Spencer Chaplin (közismertebb nevén Charlie Chaplin, London, 1889. április 16. – Vevey, Svájc, 1977. december 25.) angol filmrendező, forgatókönyvíró, színész, zeneszerző, vágó, filmproducer. Balla János festőművész alkotása. Mohandász Karamcsand Gandhi (1869. október 2., Porbandar, India - 1948. január 30., Újdelhi, India), híveitől kapott tiszteletnevén Mahátma Gandhi jogász, politikus. India politikai és spirituális vezetője, az indiai függetlenségi mozgalom vezéralakja volt. Balla János festőművész alkotása. Meszes. Balla János festőművész alkotása.

A teljes galéria itt tekinthető meg.
Az oldalak hátterét alkotó rajzot Jancsi az édesanyjáról készítette. Ez itt tekinthető meg:
Marika néni - ahogyan mi ismertük, Jancsi édesanyja. Balla János festőművész alkotása.
Balla János saját weboldala itt érhető el
Copyright © by Ibituba.hu for Balla János.